Benzomoe op de Dutch Design Week

  • Bericht auteur:
  • Laatste wijziging in bericht:oktober 12, 2021
  • Berichtcategorie:Nieuws
Benzomoe op de Dutch Design Week! Vanaf 16 oktober is Benzomoe één van de 11 projecten op de expositie “Chronic Health” in de Embassy of Health van de World Design Embassies.

“Alleen sámen zijn we in staat om de veranderingen te realiseren die nodig zijn om ons gezonder te laten leven. Daarover gaat de expositie Chronic Health – vital changes for a caring society in de Embassy of Health. Deze tentoonstelling laat zien dat de transitie naar ‘chronische gezondheid’ een zaak is van mensen die met elkaar samenwerken. En dat ontwerpers daarvoor de katalysator kunnen zijn door mensen bij elkaar te brengen die van elkaars bestaan nog niet afwisten, maar die elkaar enorm kunnen versterken. De expositie toont een aantal voorbeelden van zulke onverwachte coalities en de resultaten daarvan.”

Met veel dank aan Aaltine BakkerMark Slager en Milad Rahigh van Apotheek Orion, voor het 3D printing deel Sejad Ayyoubi maar zeker ook de leden van de Slaapcoalitie, HEALTH HUB UTRECHT (in het bijzonder Gjilke Keuning en WALTER AMERIKA.